Cine este tânăra pentru care bărbatul din Constanța s-a sinucis din dragoste. Eduard s-a aruncat de la etajul 8

Cine este tânăra pentru care tânărul din Constanța s-a sinucis din dragoste. Eduard s-a aruncat de la etajul 8 © Facebook

Duminică seară, o aparentă iubire toxică l-a împins pe Eduard, un tânăr de 25 de ani, să se arunce în gol de la etajul unui bloc din Constanța. Rudele și apropiații sunt în stare de șoc, dar nu au întârziat să înceapă să caute vinovați pentru tragedie. Cele mai multe degete sunt îndreptate spre fosta iubită a bărbatului, cea despre care Eduard a vorbit chiar în filmarea lui de „adio”.

Alina este numele tinerei care ar fi stat la baza deciziei tulburătoare a bărbatului de 25 de ani. Chiar ea a fost cea care a anunțat că fostul iubit s-a aruncat de la etajul apartamentului pe care îl închiriase, se pare, fix cu această intenție sumbră în cap.

La scurt timp după ce tragedia a fost făcută publică, mediul online a fost divizat de apropiații care s-au împărțit în două tabere. Unii cred că ea este de vină și o critică aspru, în timp ce alții consideră că culpabilitatea este a lui Eduard, care a murit după ce a sărit în gol de la etajul 8.

„L-a disperat, s-a jucat cu el și și-a dat seama prea târziu”, a fost unul dintre comentariile care o dădeau pe Alina drept vinovată.

Eduard Iosifides avea 25 de ani. Era student la Facultatea de Drept și Științe Adminsitrative, în cadrul Universității Ovidius Constanța. Era și membru al Ligii Studenților din Universitatea Maritimă Constanța. În alte cuvinte, părea să aibă tot viitorul înainte.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro