Cine este Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. Legătura surprinzătoare cu controversatul Remus Rădoi

Cine este Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. Legătura surprinzătoare cu controversatul Remus Rădoi © Arhivă

În aceste zile, una dintre cele mai înverșunate prezențe în cazul ororilor din Caracal a fost Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, una dintre tinerele care ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă. Iată, așadar, cine este mai exact avocatul Tonel Pop care, miercuri, a fost dat afară de la perchezițiile din Caracal, în urma unui gest controversat.

Potrivit aktual24, Tonel Pop a reprezentat un partid politic în mai multe procese și pare să se cunoască bine cu Remus Rădoi, afaceristul din Caracal la care Poliția a apelat pentru căutările în cazul Alexandrei Măceșanu.

Cu ceva timp în urmă, Tonel Pop era chiar invitat în emisiunea lui Remus Rădoi, „Realitatea Românească”, difuzată la televiziunea deținută de acesta.

Avocatul familiei Luizei Melencu şi-ar fi făcut un selfie în curtea casei lui Gheorghe Dincă

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a intrat în atenţia procurorilor DIICOT, care vor să sesizeze Baroul, după ce acesta şi-ar fi făcut un selfie în curtea lui Gheorghe Dincă.

În apărarea sa, însă, avocatul Tonel Pop spune că, de fapt, chiar un criminalist a fost cel care i-a făcut fotografia. De asemenea, avocatul susţine că procurorii vor să blocheze accesul său în aflarea unor lucruri noi din anchetă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro