Cine i-a readus zâmbetul pe buze unei prezentatoare TV, după moartea soţului / Declaraţie emoţionantă

+3 click pentru
galerie

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV vorbeşte deschis despre fiinţele care au ajutat-o să scape de depresie, după moartea soţului.

Invitată la „Stăpânii vedetelor” - emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars -, Raluca Moianu mărturiseşte că mereu a fost o iubitoare de pisici şi că nu credea că se va ataşa vreodată de un… hamster! “Când eram copil, eram fascinată de relaţia pe care o avea Cenuşăreasa cu şoriceii. Şi nu am crezut că o astfel de relaţie poate să fie adevărată până când fiica mea a zis că ea vrea hamster. Noi, cu două pisici, primul lucru pe care l-am spus a fost nu. Cum să cumpărăm un şoarece?! Este incredibil, este adorabil hamsterul, pentru că, până la urmă, l-am cumpărat. Pentru că părinţii nu rezistă dorinţelor copiilor. Şi, deşi Mara a promis că o să aibă grijă de el, până la urmă tot în sarcina mea a ajuns. Vine şi stă în palmă şi zici că nu respiră, ca să îl mângâi. E aproape incredibil. Deci, este foarte drăguţ şi foarte iubit”, declară, zâmbind, Raluca Moianu.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.00, la „Stăpânii vedetelor”, pe Antena Stars!

Raluca Moianu a trecut prin clipe grele în urmă cu un an, când Marius Ancuţa, soţul ei, a murit. Prezentatoarea a fost nevoită să-şi crească singură fetiţa şi să o sprijine cum a ştiut mai bine. În plus, Raluca Moianu a trebuit să fie puternică nu doar pentru fetiţa ei de 14 ani, ci şi pentru ea, pentru că a simţit că depresia îi dă târcoale. Vedeta a mers la medic, s-a rugat şi a încercat să gândească pozitiv, pentru a învinge gândurile negre. "Eu sunt o persoană veselă şi încerc sa rămân pozitivă. Cred că așa ne naştem, nu este doar autocontrol. Eu am o fetiţă de 14 ani, nu pot să îmi permit. Când ajungi să fii părinte singur, trebuie să mergi înainte. Depresia nu te întreabă. Dar te duci repede la psiholog şi trebuie să te dregi. Fiecare om are povestea lui, dar cred că dimineaţa te uiţi în oglindă şi spui că eşti fantastică. Iar energia pozitivă te ajută să primeşti un zâmbet. Atât de tare m-a încercat viaţa, că vreau să rămân pozitivă", declara, recent, Raluca Moianu, la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro