Cine îl ţine la respect pe Adrian Teleşpan! „S-a descurcat în viaţă, ce să zic!”

+4 click pentru
galerie

Adrian Teleşpan şi-a găsit naşul! Sau, mai exact, naşa: Geta, o căţeluşă care şi-a luat în serios rolul de stăpână a casei şi îl ţine la respect pe scriitor.

Invitat la “Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Adrian Teleşpan o prezintă pe Geta, căţeluşa pe care o iubește enorm și pe care o consideră un membru al familiei.

“Geta este jumătate din familie. E sora mea, fiica mea, e de toate. E un câine excepţional. Este mai manipulatoare decât un om. Ştie tot timpul ce să obţină. Şi mereu am zis despre ea că ea duce viaţa la care visez şi eu: stă în Dorobanţi, mănâncă mâncare cum trebuie, nu munceşte pentru ea, se odihneşte când vrea, iese de câte ori are nevoie, se întâlneşte doar cu oameni de calitate… S-a descurcat în viaţă, ce să zic!”, afirmă Teleşpan.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.00, la “Stăpânii vedetelor”, pe Antena Stars!

De asemenea, scriitorul spune că Geta seamănă foarte mult cu el la caracter: “Avem aceleaşi calităţi şi aceleaşi defecte: suntem foarte carismatici, foarte leneşi, suntem foarte manipulatori, foarte închipuiţi. Bine, ea e mult mai închipuită decât mine... Pe ea o afectează orice. Şi dacă ai mutat-o dintr-un loc în altul pe canapea e afectată psihic, profund. Şi are chestia asta, pe care o au toţi câinii care stau în casă, nu ai loc de ea. Ea ocupă cel mai bun loc de uitat la televizor, în pat doarme pe mijlocul patului, de-a latul, fix pe mijloc. Eu dorm pe margine. Fiind atât de mică, mai pot să o împing cu piciorul”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro