Cine o ajută pe o artistă celebră să aibă o siluetă de invidiat! Mărturie incredibilă

+2 click pentru
galerie

Una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul românesc mărturisește că are o siluetă de invidiat datorită unui... câine!

Invitată la ”Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Xonia vorbește despre câinele ei, Ari, un StaffordShire bull terrier, care este o rasă mai puțin cunoscută în România, pentru că pare agresiv, deși, dacă este tratat cu dragoste, este ca un mielușel. De altfel, în străinătate este o rasă cunoscută drept una care se înțelege foarte bine cu copiii. Iar Ari nu este doar un simplu animal de companie, ci o ajută pe Xonia să facă mișcare, pentru a se menține în formă. 

Vedeți interviul integral astăzi, începând cu ora 13.00, la ”Stăpânii vedetelor”, pe Antena Stars!

“Are multă energie, dar face multă mișcare. În fiecare seară alergăm. Eu vin cu bicicleta și el aleargă cu mine cu bicicleta. Ziua ne plimbăm... și ţine pasul. Trebuie, pentru că trebuie să fim fit. Şi într-adevăr, rasa lui cere foarte multă mişcare. Îmi face şi mie bine şi pentru oricine este bine să ne plimbăm în parc, în verdeaţă, să ieşim din casă. Este un lucru bun pentru el că este activ, dar şi pentru mine este acelaşi lucru, este win-win situation. Mă motivează să fac mişcare de dimineaţă, ştiu că am o responsabilitate că trebuie să îl scot, să ne mişcăm. Ştiu că seara trebuie să ieşim cu bicicleta, aşa că mai fac şi eu sală împreună cu el şi este un lucru foarte bun”, mărturisește Xonia.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro