Cine și-a băgat nasul în relația unui artist de top! Are nevoie de aprobare ca să-și sărute iubita

Un artist celebru a ajuns să ceară permisiunea unui ”intrus” pentru a-și săruta iubita, în fiecare dimineață. 


Invitat la ”Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, artistul Ralflo vorbește despre căţelușa lui, de două luni şi ceva, pe care a botezat-o Alma şi pe care a luat-o pentru că iubita lui îşi dorea foarte mult un căţeluş. Deşi la început credea că va fi băieţel, până la urmă s-a dovedit a fi fetiţă. S-a îndrăgostit iremediabil de ea şi, acum, primul lui gând, dimineaţa, nu mai este pentru iubita lui, ci pentru căţel.


“Doarme în pat cu noi. La mijloc. Aşa începe. Noaptea, stă la mijloc şi apoi începe să urce şi stă pe capul iubitei mele. Pe la 4-5 dimineaţa se trezeşte, vrea să se plimbe un pic, o dăm jos din pat, după aia iar trebuie să o luăm înapoi. Şi aşa e toată noaptea, că nu poate încă să se urce singură”, povestește artistul.


“Înainte, de dimineaţă, mă mai jucam aşa cu iubita mea, adică ne pupam, bună dimineaţa... acum, primul gând este pentru Alma. Şi pentru mine, şi pentru iubita mea. Şi după aia e: Ce faci?, Bună dimineaţa!”, adaugă Ralflo.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro