Gest extrem, pe internet! Un cioban din Cluj şi-a incendiat maşina, live, pe Facebook / VIDEO

Gest extrem, pe internet! Un cioban din Cluj şi-a incendiat maşina, live, pe Facebook / VIDEO © Facebook

Incident şocant, într-o comună din Cluj. Un bărbat supărat pe autorităţile locale a decis să-şi incendieze maşina, dar nu oricum, ci live pe Facebook, în semn de protest.

Bărbatul a vrut să tragă un semnal de alarmă

Bărbatul este cioban în comuna Ploscoş, iar totul s-a întâmplat luni seara. Supărat din cauza unor acţiuni ale Primăriei, bărbatul a decis să-şi incendieze maşina de faţă cu toată lumea. Astfel, a pus mâna pe telefon, a intrat live pe Facebook şi s-a filmat în timp ce i-a dat foc maşinii sale. În tot acest timp, bărbatul şi-a spus supărarea pe care o are la adresa autorităţilor locale.

Ciobanul, supărat din cauza ameninţărilor unor interlopi

Bărbatul dă de înţeles că din cauza unor interlopi afacerile sale au de suferit. Deranjat de această situaţie, bpărbatul nu doar că şi-a dat foc la maşină, ci a şi ameninţat că este în stare să-şi ardă toate bunurile, doar pentru a primi apoi ajutor social de la Primărie.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, însă, în schimb, a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a stinge flăcările şi pentru a evita ca focul să se extindă

"Dau foc să nu mai am nimic. Să imi dea primăria mie ajutor social. Am avut 200 de capre și m-au lăsat cu 50. Au dat toate pământurile de pășunat la consilierii primăriei Ploscoș și la șmecheri, la interlopi, iar mie cu 200 de capre mi-au dat 5 hectare. Dacă e vorba îmi dau foc și la casă că sunt plătiți din banii noștri (autoritățile), măi fraților, nu s-or pus ei mandatari și vin interlopii cu săbii. Eu tot ce am făcut am făcut pe munca mea. Nu mai încapi în lumea asta de interlopi și de șmecheri. Mi-au dat 5 hectare și acum vor să mi le ia și pe astea pentru că vor să dea în posesie. Să mă judece poporul. Dau foc la mașină, la stână și mă duc la ajutorul social, că e mai bine", a spus bărbatul pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro