Clipe de groază pe Autostrada Soarelui. Un paznic a murit după ce a căzut în gol de pe pasarela CFR Bucureşti-Olteniţa

Un paznic a murit după ce a căzut în gol de pe pasarela CFR Bucureşti-Olteniţa © Arhiva

Momente de groază au avut loc în seara zilei de 2 martie, pe Autostrada Soarelui. Un bărbat a murit încercând să sară de pe un sens pe celălalt al autostrăzii, în zona pasarelei CFR Bucureşti-Olteniţa, căzând în gol aproximativ 12 metri.

Un paznic al unei societăţi comerciale, de pe Autostrada Soarelui, kilometrul 14, în dreptul pasarelei CFR Bucureşti-Olteniţa şi-a pierdut viaţa, după ce a încercat să sară de pe un sens pe altul al autostrăzii. O clipă de neatenţie a fost de ajuns ca omul să îşi piardă viaţa.

La momentul incidentului un alt bărbat se află în zonă şi imediat a încercat să îi acorde ajutor, dar, din păcate, şi el a fost rănit. Salvatorul a căzut şi el în gol, fiind transportat ulterior la un spital din Bucureşti, starea sa fiind una extrem de gravă.

”La data de 2 martie a.c,  în jurul orelor 21: 30 polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în timp ce desfășura  activități de pază pe Autostrada Soarelui, km 14 -pasarela CFR București-Oltenița a fost victima unui accident de muncă, acesta decedând. Din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiștii din Pantelimon a rezultat faptul că victima, agent de pază la o societate comercială, se află în timpul serviciului, iar când a încercat să sară de pe un sens pe celălalt al autostrăzii, din neatenție a căzut în gol, de la o distanță de aproximativ 10 -12 m, printre spațiul dintre cele două sensuri”, anunță reprezentanții Poliției Ilfov.

La faţa locului au ajuns poliţiştii oraşului Pantelimon, care a deschis o anchetă în acest caz, dar care a anunţat şi Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru ridicarea cadavrului şi efectuarea necropsiei.

De asemenea, în acest caz poliţiştii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro