Clujean revenit din Italia, căutat în tot oraşul după ce a refuzat izolarea

Clujean revenit din Italia, căutat în tot oraşul după ce a refuzat izolarea © Arhiva

Situaţie fără precedent în Cluj, acolo unde un bărbat recent revenit din Italia este căutat de oamenii legii prin tot oraşul.

Un clujean este căutat prin tot oraşul după ce a revenit recent din Italia şi a refuzat să stea în izolare.

Bărbatul a ţinut ascuns faptul că este proaspăt întors din Italia, dar în urma unui accident în care a fost implica, acesta s-a dat de gol.

Marţi dimineaţa omul a fost într-un accident rutier. În urma acestui incident, bărbatul s-a dus la autobaza Companiei de Transport Public (CTP) Cluj pentru a semna înţelegerea amiabilă. Acolo clujeanul s-a dat de gol şi a mărturisit că s-a întors recent din Italia.

La cele auzite, de teama coronavirusului, un angajat al Companiei de Transport Public l-a luat la rost pe clujean pe motiv că nu se află în izolare. De frica ca angajatul să nu anunţe autorităţile, omul nu s-a mai uitat înapoi şi a luat-o la fugă, lăsându-şi pe masă actele, dar şi telefonul mobil.

În urma acestui incident, angajatul companiei a alertat autorităţile. Poliţia din Cluj l-a dat în urmărire şi la scurt timp. 

În faţa oamenilor legii, omul a fost că totul a fost doar o glumă. Se pare că el nu a mai fost în Italia de cel puţin un an de zile.

Indiferent de cele spuse de bărbat, acum toţi angajaţii CTP cu care a intrat în contact acesta vor fi supuşi testării, dacă se confirmă că şoferul este infectat cu coronavirus.

În acest caz poliţia continuă să facă cercetări pentru a vedea dacă omul spune sau nu adevărul. Dacă se confirmă că acesta a făcut o glumă, riscă o amendă usturătoare.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a solicitat ca bărbatul să fie găsit și să fie luate măsurile legale.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro