Clujenii, împărtășiți cu aceeași linguriță la Catedrala Ortodoxă, în plină pandemie de coronavirus / VIDEO

Clujenii, împărtășiți cu aceeași linguriță la Catedrala Ortodoxă, în plină pandemie de coronavirus © cluj24.ro

România se luptă cu coronavirusul care face din ce în ce mai multe victime. Însă, pericolul care ne așteaptă la orice pas se pare că nu a fost înțeles și preoții Bisericii Ortodoxe.

Preoții Bisericii Ortodoxe pare că nu au înțeles ce luptă crâncenă se dă împotriva coronavirusului. Măsurile luate de autorități pentru a încerca stoparea răspândirii virusului ucigaș nu sunt luate în serios absolut deloc, iar preoții continuă să își facă meseria ca până înainte de apariția virusului Covid-19.

Astfel, în plină pandemie de coronavirus, la Catedrala Ortodoxă din Cluj Napoca au fost surprinse scene de-a dreptul incredibile și revoltătoare pentru momentele prin care întreaga țara trece acum.

După ce autoritățile ne-au îndemnat să stăm cât mai mult în casă și să nu intrăm în contact cu alte persoane, preoții din Cluj îi împărtășesc pe credincioși cu aceeași linguriță.

În timpul slujbei de duminică, la Sfânta Liturghie, preoții de la Catedrala Metropolitană din Cluj i-au împărtășit pe enoriași cu aceeași linguriță. Oamenii nu au avut nici o reacție la faptul că preotul nu curăță lingurița înainte de fiecare folosire, ba mai mult, o coadă imensă aștepta la rând pentru a se împărtăși, conform cluj24.ro. 

Nici preoții, dar nici credincioși nu par că se tem de coronavirus și de faptul că numărul persoanelor infecatate cu virusul ucigaș crește de la o zi la alta.

Prin astfel de gesturi, dacă o singură persoană infectată s-a aflat duminică la slujbă, toți cei care s-au împărtășit, dar și preoți ar putea fi suspecți de coronavirus. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro