Informare meteo de ultimă oră! Cod galben de ninsoare şi viscol

Informare meteo de ultimă oră! Cod galben de ninsoare şi viscol © Fotografie simbol: arhivă

Iarna revine în forţă! Meteorologii au emis cod galben de ninsoare şi vânt pentru mai multe zone din ţară. 

Informare meteo: 11 februarie, ora 20 - 13 februarie, ora 10
În intervalul menționat, în majoritatea regiunilor temporar vor fi precipitații și local se vor acumula cantități cuprinse între 10 și 20 l/mp. La munte, în Transilvania, în jumătatea de nord a Moldovei și în Maramureș vor fi mai ales ninsori și lapoviță și se va depune strat de zăpadă. În Banat precipitațiile vor fi mixte, iar în Oltenia și Muntenia vor predomina ploile până marți seara (12 februarie) apoi vor fi mai ales ninsori. Temporar vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze cuprinse în general între 45 și 55 km/h, dar mai ales la munte, în vestul și sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei, unde pe parcursul zilei de marți (12 februarie) rafalele vor fi în jurul a 60...70 km/h.

Cod galben: 11 februarie, ora 22 - 13 februarie, ora 02. Fenomene și zone vizate: ninsori importante cantitativ, strat consistent de zăpadă și viscol în zona montană​
În intervalul menționat în zona montană vor fi ninsori importante cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari la altitudini de peste 1500 m, unde temporar rafalele vor depăși 80...90 km/h și va fi viscol.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro