UPDATE: Cod galben de vijelii puternice, în mai multe zone din ţară

Cod galben de vijelii puternice, în întreaga ţară, până luni seară © ANM

Meteorologii nu vin deloc cu veşti bune! După furtuna care a făcut prăpăd în noaptea de duminică spre luni, urmează şi altele. 

Cod galben până la ora 15:00 în judeţul Sibiu. Se vor semnala: Averse de ploaie ce vor cumula 25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni. de dimensiuni mici și medii.

Cod galben până la ora 14:30 în judeţele Alba, Mureş, Sibiu. Se vor semnala: Averse de ploaie ce vor cumula 25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni.

Cod portocaliu până la ora 14:00 în judeţul Alba. Se vor semnala: averse torențiale care vor cumula local 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări temporare ale vântului cu aspect de vijelie, grindină de dimensiuni mici și medii.

Cod galben:  08 iulie, ora 09 – 08 iulie, ora 20

În intervalul menționat, vor mai fi manifestări de instabilitate atmosferică local în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, precum și în Muntenia, unde se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și, posibil, grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 35 l/mp.

Cod galben: 08 iulie, ora 06 – 08 iulie, ora 22

În intervalul menționat, manifestările de instabilitate atmosferică vor continua. Astfel, local și temporar, se vor semnala intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro