Hidrologii, în alertă! Cod roşu de inundaţii în judeţul Timiş

Hidrologii, în alertă! Cod roşu de inundaţii în judeţul Timiş © Fotografie simbol: arhivă

Hodrologii sunt în alertă! Au emis cod roşu de inundaţii pentru judeţul Timiş. De asemenea, alte zone din ţară se află sub cod portocaliu de inundaţii

Cod roşu: 24.06.2019 ora 00:40 – 24.06.2019 ora 12:00

Ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE PERICOL pe râurile din bazinele hidrografice: Bega – bazin aferent amonte S.H. Făget, județul Timiș.

Cod portocaliu: 23.06.2019 ora 00:15 – 24.06.2019 ora 12:00

Ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a precipitațiilor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE INUNDAŢIE  pe râurile mici din bazinele hidrografice: Crişul Negru - bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior, Crişul Alb – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior, județele Cluj, Bihor, Hunedoara și Arad.

Cod portocaliu: 23.06.2019 ora 21:10 – 24.06.2019 ora 12:00

Ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a precipitațiilor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE INUNDAŢIE  pe râurile din bazinele hidrografice: Dunărea – afluenții mici aferenți sectorului amonte Porțile de Fier II, județele Caraș-Severin și Mehedinți.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest