Colosal! Cât a costat ancheta în „cazul Caracal”. Procurorii vor ca Dincă să plătească tot

Colosal! Cât a costat ancheta în „cazul Caracal”. Procurorii vor ca Dincă să plătească tot © Arhivă

Pe lângă posibila condamnare care îl paște la orizont, Gheorghe Dincă mai primește încă o lovitură. Principalul suspect în cazul ororilor din Caracal ar urma să plătească o sumă uriașă, sumă investită în ancheta efectuată în dosarul Caracal. Nici complicele lui, Ștefan Risipițeanu, nu scapă fără să fie „ușurat” de bani.

Ancheta în cazul Caracal a costat enorm. Mai exact, potrivit Capital, cu mult peste jumătate de milion de lei. Procurorii vor acum ca „monstrul din Caracal” să acopere toate aceste cheltuieli.

Gheorghe Dincă, pus la plată

Astfel, pentru ancheta din dosarul în care este principalul pion, Gheorghe Dincă ar putea fi obligat să plătească 745.600 de lei, cheltuieli judiciare, așa cum se arată și în rechizitoriul privind cazul Caracal.

„Conform prevederilor art. 274, alin. 1 şi 2 din C. proc. pen. solicităm obligarea inculpaţilor la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum total de 745.629,55 lei”, au notat procurorii.

Nu toată suma îi este „destinată” lui Dincă. Complicele lui, Ștefan Risipițeanu, ar urma să plătească... 1.500 de lei.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată

Richizitoriul privind cazul Caracal a fost trimis, miercuri, în instanță, de către DIICOT. Urmează ca Tribunalul Olt să îl judece pe Gheorghe Dincă pentru acuzațiile de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre.

Vă reamintim că Gheorghe Dincă este acuzat că este vinovat în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu și Luiza Melencu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro