Comună din județul Timiș, propusă pentru intrare în carantină. 5 locuitori au fost infectați cu coronavirus, iar unul a murit

Comună din județul Timiș, propusă pentru intrare în carantină. 5 locuitori au fost infectați cu coronavirus, iar unul a murit © Pixabay

Virusul ucigaș din China face din ce în ce mai multe victime și pe teritoriul României. O comună din județul Timiș a fost propusă de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş pentru intrarea în carantină, după ce cinci persoane au fost confirmate cu COVID-19, iar una s-a stins din viață.

Este vorba despre comuna Sacoşu Turcesc. Primăria din această comună a fost deja închisă, după ce personalul a fost trimis  în autoizolare la domiciliu. Aceasta măsură a fost luată după ce două angajate au fost infectate cu virusul ucigaș din China.

După ce 5 locuitori au fost infectați cu coronavirus, iar unul a murit, primarul, Gabriel Koller, a cerut Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă să fie instituită carantina.

„În cadrul şedinţei s-a aprobat înaintarea către Ministerul Afacerilor Interne a propunerii privind  instituirea măsurii de carantinare asupra localităţii Sacoşu Turcesc din comuna Sacoşu Turcesc, judeţul Timiş. Totodată, s-a aprobat înaintarea către Ministerul Afacerilor Interne a propunerii privind instituirea zonei de protecţie pentru toate satele aparţinătoare unităţii administrativ teritoriale Sacoşu Turcesc şi pentru unităţile administrativ teritoriale limitrofe (Liebling, Niţchidorf, Chevereşu Mare)”, se prezintă în comunicat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro