Primar din Neamț, mort după 4 ani de când soția s-a sinucis! Fusese foarte afectat de pierderea ei

Primar din Neamț, mort după 4 ani de când soția s-a sinucis! Fusese foarte afectat de pierderea ei © Facebook

Doliu peste doliu în familia unui primar din Neamț! Bărbatul s-a stins din viață după patru ani de când soția lui s-a sinucis cu arma lui de vânătoare.

Constantin Machidon a murit răpus de cancer. Acesta avea 62 de ani și de ceva timp era internat în spital. Bărbatul fusese profund afectat de moartea soției, însă, spun apropiații, niciodată nu și-a neglijat locul de muncă. 

Constantin Machidon a fost înmormântat astăzi, în comuna Tazlău, acolo unde era deja la al patrulea mandat. Aproape toți oamenii din comună l-au condus pe ultimul drum pe primarul lor.

„Unele lucruri în viaţă sunt cu adevărat cumplite, iar moartea, deşi uneori reprezintă finalul unor suferinţe şi o etapă care nu poate fi ocolită de către niciunul dintre noi, rămâne cel mai greu moment pământesc! Rămas bun, Constantin Machidon! Ai lăsat în urmă fapte bune şi ai fost un exemplu de omenie, de care ne vom aminti mereu! Condoleanţe familiei îndurerate!“, a transmis o apropiată.

Constantin Machidon, fusese marcat de sinuciderea soției

În urmă cu patru ani, în luna iunie, Rica Machidon s-a sinucis cu arma de vânătoare a soțului. Potrivit adevarul.ro, aceasta a lăsat un bilet de adio prin care și-a cerut iertare pentru decizia pe care a luat-o. Apropiații spun că s-ar fi sinucis din cauză că fusese diagnosticată cu cancer.

În urma lui Constantin și a soției au rămas trei copii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro