2 milioane de conturi sunt eliminate în fiecare lună, de aplicaţia WhatsApp! Ce se întâmplă, de fapt

2 milioane de conturi sunt eliminate în fiecare lună, de aplicaţia WhatsApp! Ce se întâmplă, de fapt © Foto simbol Pixabay

Nu mai puţin de 2 milioane de conturi sunt eliminate în fiecare lună, de aplicaţia Whatsapp. Se pare că un număr foarte mare de conturi sunt create special pentru a răspândi conţinut inadecvat, iar majoritatea acestora sunt şterse la scurt timp de la creare.

Inginerii WhatsApp au identificat mai multe feluri prin care unii utilizatorii încearcă să abuzeze de serviciile oferite de aplicaţie. În timp ce unii folosesc anumite aplicații care permit rularea în paralel pe un caluclator a mai multor instanțe a versiunii de desktop a WhatsApp, alții folosesc dispozitive mobile speciale care suportă un număr mare de cartele pentru o opera simultan pe mai multe conturi. 

Din aceste motive, conturi Whatsapp care încalcă regulile sunt eliminate în fiecare lună. Whatsapp a devenit cel mai folosit serviciu de chat deţinut de Facebook şi a reuşit să depăşească Messenger, având 1,5 miliarde de utilizatori, potrivit informaţiilor apărute în presă.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro