Ursul atacă din ce în ce mai des într-o zonă din Brașov! Copilă de 4 ani, rănită, în timp ce se plimba cu mama ei

Ursul atacă din ce în ce mai des într-o zonă din Brașov! Copilă de 4 ani, rănită, în timp ce se plimba cu mama ei © Captură video

A fost stare de alertă în Brașov, după ce un urs a atacat din nou. De această dată e vorba de o fetiță de patru ani, lovită de animal. 

Potrivit ISU Brașov, o femeie a sunat la 112 după ce fiica ei a fost atacată de urs. Fetița în vârstă de patru ani a fost zgâriată pe față și a fost nevoie de intervenția medicilor. ”O fetiţă de 4 ani a fost zgâriată de urs. Se deplasează o ambulanţă SAJ pentru acordarea asistenţei medicale”, a transmis ISU Brașov, care se ocupa si cu astfel de probleme, legate de animale.

La scurt timp, un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost atacat de același urs. Acesta prezenta escoriații la nivelul antebrațelor. 

Încă un apel a venit câteva minute mai târziu. Un băiețel în vârstă de trei ani a fost victima ursului. Din fericire, nu a fost rănit grav și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Nu se știe momentan care au fost împrejurările în care aceștia au fost atacați de urs. A fost deschisă o anchetă. 

"Am fost anunțați de prezența unui urs în localitatea Victoria. Imediat s-a transmis mesajul Ro-Alert pentru informarea populației din zona respectivă. La scurt timp am fost anunțați de către medicul de la centrul medical din oraș despre faptul că două persoane au fost rănite de animal. Vorbim de doi copii în vârstă de 3 și 4 ani. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Jandarmeriei și un echipaj SMURD. Ulterior a mai fost rănită încă o persoană, un bărbat de aproximativ 65 de ani. Copiii prezentau zgârieturi la nivelul feței, iar bărbatul prezenta zgârieturi pe antebraț", a spus purtătorul de cuvânt ISU Brașov, Cristian Freja la Antena3. 


facebook whatsapp twitter pinterest