Copiii lui Gheorghe Dincă nu voiau să audă de el! Presupusul criminal din Caracal era considerat "bolnav psihic"

Copiii lui Gheorghe Dincă nu voiau să audă de el! Presupusul criminal din Caracal era considerat "bolnav psihic" © Facebook

Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, trăia singur de mai mulţi ani din cauza comportamentului agresiv. Soţia şi copiii au preferat să plece departe de acesta.

Conform adevarul.ro, soţia l-a părăsit pentru că era sătulă să fie bătută. De asemenea şi copiii au plecat de acasă pentru a scăpa de teroarea din partea tatălui. Fiica lui s-a mutat la Timişoara pentru că îl considera pe Gheorghe dincă "bolnav psihic". 

Mama Alexandrei Măceşanu, primele declaraţii: "Inima îmi spune că trăieşte"

Potrivit aceleiaşi surse, există persoane care spun că la ultima vizită în ţară a soţiei lui Gheorghe Dincă aceasta a primit o bătaie cruntă din partea soţului. 

Pe de altă parte, vecinii au lucruri bune de spus la adresa lui: "Un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri. Soţia şi copiii sunt plecaţi în Italia. El locuia singur".

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a fost reţinut pentru 24 de ore

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro