Copiii plătiţi ca să facă sex pe o terasă din centrul oraşului, trimişi după gratii! Ce turnură au luat vieţile victimelor!

+3 click pentru
galerie

Copiii care au fost plătiţi de trei perverşi pentru a face sex în public, pe o terasă din centrul unui oraş, au ajuns nişte infractori notorii.

Băiatul şi fata care, în 2010, au fost plătiţi cu un leu pentru a simula o partidă se sex pe o terasă din Hârşova au luat-o pe căi greşite. Reporterii SPYNEWS au descoperit că aceştia au fost condamnaţi, în ultimii ani, pentru mai multe infracţiuni, unele dintre ele fiind comise cu violenţă. Cei doi au fost condamnaţi în mai multe dosare, pentru furturi, tâlhării, înşelăciuni şi conducere fără permis. Că cei doi au fost scăpaţi din mâini de părinţi a demonstrat-o şi faptul că în urmă cu nouă ani, când au fost victimele unor perverşi, ei se aflau la cerşit. Iar de la cerşit la tâlhărie a fost doar un pas...

Localul în care s-a petrecut întâmplarea şocantă

În mai 2010, trei indivizi din Hârşova i-au filmat pe copii (care aunci aveau şapte ani) în nişte ipostaze scandaloase. Unul dintre perverşi a scos o bancnotă de un leu şi le-a promis-o micuţilor dacă mimează acte cu explicit caracter sexual. În vreme ce niciuna dintre persoanele aflate pe terasă (foto sus) nu a intervenit, fetiţa şi băieţelul au mimat un act sexual oral. Totul a fost înregistrat de unul dintre cei trei perverşi şi postat ulterior pe Internet. Cazul a ajuns în atenţia procurorilor DIICOT, iar în urma unui proces lung, doar unul dintre perverşi a fost condamnat cu executare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro