L-aţi văzut? Doi părinţi din Sibiu sunt disperaţi, după ce copilul lor a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

L-aţi văzut? Doi părinţi din Sibiu sunt disperaţi, după ce copilul lor a plecat de acasă şi nu s-a mai întors © Ipj Sibiu

O familie din Sibiu trece prin clipe grele, după ce un copil de şase ani a dispărut de acasă. Micuţul a plecat, joi, de la domiciliu, iar de câteva ore bune părinţii nu mai ştiu nimic de el.

Familia băieţelului dispărut este disperată

Copilul a dispărut de acasă joi, în jurul orei 14.00, atunci când mama lui a constatat că copilul este de negăsit. Se pare că acesta a ieşit din curte şi a plecat într-o zonă necunoscută. Copilul nu a vorbit cu nimeni şi nu le-a spus părinţilor unde intenţionează să plece. După patru ore, după ce părinţii au constatat că micuţul nu mai apare au anunţat oamenii legii. 

Părinţii lui Damian David Andrei Alexandru, care locuiesc în Sibiu, sunt disperaţi şi îi roagă pe toţi cei care ar putea avea informaţii despre micuţ să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie sau să sune la 112. Astfel, Poliţia a anunţat că băieţelul de 6 ani care a dispărut are următoarele semnalmente: "1,20 metri înălțime, greutate 20 de kilograme, păr blond, scurt, ochii albaștri, constituția atletică. La momentul dispariției, purta pantaloni negri de trening, un maiou verde și adidași din pânză de culoare neagră", potrivit IPJ Sibiu.

Alt copil dispărut în urmă cu o zi în Constanţa

Mihai Vasile, în vârstă de 12 ani, a părăsit domiciliul miercuri, 9 octombrie, în jurul orei 15. Înainte de a pleca, copilul a fost certat de părinţi pentru că a chiulit de la şcoală. Le-a spus părinţilor că îşi conduce până la poartă prietenul, care venise împreună cu el, doar că, de atunci, nimeni nu l-a mai văzut. Părinţii sunt şocaţi de gestul băiatului şi au solicitat de urgenţă ajutorul Poliţiei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro