Ce pedeapsă a primit mama din Arad care a acceptat ca doi pedofili să îi batjocorească fiul! Ea şi agresorii vor sta mult după gratii

Ce pedeapsă a primit mama din Arad care a acceptat ca doi pedofili să îi batjocorească fiul! Ea şi agresorii vor sta mult după gratii © Captură video

Un caz halucinant a zguduit întreaga Românie anul trecut, în luna aprilie. Un minor de 11 ani a fost violat timp de doi ani de doi pedofili cu acordul mamei. Copilul nu a putut să spună nimic în aceşti ani şi a suferit ororile la care era supus de cei doi, chiar sub privirile celei care i-a dat viaţă.

Cei doi bărbaţi au 43 de ani, respectiv, 21 de ani, şi sunt din Zădăreni şi Felnac, judeţul Arad. Cei doi bărbaţi au întreţinut relaţii intime cu copilul, totul cu acordul mamei, însă abia acum, după aproape un an de la aflarea cazului, agresorii, dar şi mama băiatului au primit pedepsele.

Un agresor a fost condamnat la 11 ani de închisoare, celălalt 9 ani şi patru luni, iar mama băieţelului batjocorit a primit o sentinţă de 8 ani şi 8 luni de închisoare. Hotărârea Judecătoriei Arad nu este definitivă, scrie aradon.ro.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro