Un copil de trei ani a căzut de la etajul doi al unui bloc din Timişoara

Un copil de trei ani a căzut de la etajul doi al unui bloc din Timişoara © Foto simbol arhivă

Tot mai multe incident de acest gen se produc în România! Marţi, un copil de trei ani a căzut de la etajul doi al unui bloc din Timişoara. Mama micuţului se afla într-o altă încăpere şi lăsase unul dintre geamuri deschis pentru că în apartament era cald. 

Un echipaj de Ambulanţă a intervenit în cursul zilei de marţi la Timişoara, după ce un copil de trei ani a căzut de la etajul al doilea al unui bloc de pe strada Azuga din Calea Girocului. Copilul se afla în una dintre camere, iar mama lui, în bucătărie. Familia micuţului lăsase unul dintre geamuri deschis, din cauza căldurii din apartament, potrivit tion.ro.

La faţa locului au venit de urgenţă salvatorii, care l-au transportat pe băieţelul de trei ani la spital, pentru îngrijiri medicale. Din fericire, copilul a scăpat doar cu câteva răni uşoare. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conform procedurii. 

Nu este primul incident de acest gen. În ultima perioadă, autorităţile au tras mai multe semnale de alarmă privind pericolul la care sunt expuşi copiii lăsaţi nesupravegheaţi în casă, cu geamurile deschise. 

Recent, un copil de doi ani a căzut de la etajul nouă al unui bloc din cartierul ieşean Alexandru. La faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj medical, iar micuţul a fost găsit în stop cardio-respirator. Imediat, a fost transportat la spital.

În ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat o oră, s-a declarat decesul. Copilul din Iaşi era acasă cu tatăl, mama fiind la serviciu, spun vecinii, potrivit Mediafax.


facebook whatsapp twitter pinterest