Copil de 12 ani din Constanţa, dispărut fără urmă după ce a fost certat de părinţi! Poliţia cere ajutorul populaţiei

Copil de 12 ani din Constanţa, dispărut fără urmă după ce a fost certat de părinţi! Poliţia cere ajutorul populaţiei © IPJ Constanta

Alertă în Constanţa, după ce un copil de 12 ani a dispărut fără urmă. De când a plecat de la domiciliu, Mihai nu a mai fost văzut şi nimeni nu a auzit nimic de el. Poliţiştii au cerut ajutorul populaţiei în vederea depistării acestuia.

Mihai Vasile, în vârstă de 12 ani, a părăsit domiciliul miercuri, 9 octombrie, în jurul orei 15. Înainte de a pleca, copilul a fost certat de părinţi pentru că a chiulit de la şcoală. Le-a spus părinţilor că îşi conduce până la poartă prietenul, care venise împreună cu el, doar că, de atunci, nimeni nu l-a mai văzut.

Dispariţia lui a fost semnalată oamenilor legii, iar aceştia au făcut apel către populaţie pentru ca Mihai Vasile să fie găsit cât mai repede. 

SEMNALMENTE: înălțime 1,30 m, constituție astenică, greutate 40 de kilograme, păr blond, față ovală, ochi albaștri.

În momentul dispariţiei de la domiciliul de pe strada Dumbrava Roşie din Constanţa, Mihai Vasile, în vârstă de 12 ani, purta jeanşi negri, bluză şi geacă de culoare albastră şi era încălţat cu pantofi maro, sport. 

Orice persoană care deţine informaţii ce pot duce la depistarea minorului este rugată să contacteze numărul unic de urgenţă 112, Secţia 1 de Poliţie la numărul de telefon 0241.559868, Dispeceratul I.P.J. Constanța, apelând la 0241.611364 sau să meargă la cea mai apropiată secţie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro