Familie distrusă pe Transfăgărăşan. Copil de 7 ani şi mama lui, ucişi de un şofer beat şi fără permis

Familie distrusă pe Transfăgărăşan. Copil de 7 ani şi mama lui, ucişi de un şofer beat şi fără permis © Observator

O familie a fost spulberată joi seara în localitatea Cârţişoara, judeţul Sibiu. Un copil de 7 ani şi mama lui, în vârstă de 30 de ani, au fost ucişi în urma accidentului provocat de un bărbat de 37 de ani beat şi fără permis de conducere.

Joi seara, 31 octombrie, un copil de 7 ani şi mama lui au murit într-un accident produs în zona localităţii Cârţişoara, judeţul Sibiu. În impact, a fost lovit şi un băiat de 14 ani, care a supravieţuit. Autorul accidentului tragic este un bărbat de 37 de ani din Cisnădie care consumase băuturi alcoolice şi care, de altfel, nu avea permis de conducere. 

Copilul de 14 ani a fost transportat de urgenţă la secţie CPU a Spitalului de Pediatrie din Sibiu. Pentru celelalte două victime, copilul de 7 ani şi femeia de 30 de ani, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. 

Au fost spulberaţi pe marginea şoselei

Accidentul s-a produs după ce şoferul beat a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Apoi, autoturismul s-a izbit puternic de un gard. Bărbatul de 37 de ani fugise pe jos de la locul accidentului, dar a fost găsit de poliţiştii la scurt timp. 

"Autorul accidentului are 37 de ani și domiciliază în Cisnădie. Din primele cercetări, se spre că, în timp ce conducea mașina, a pierdut controlul, a pătruns pe sensul opus de mers unde a accidentat o femeie și doi copii în vârstă de 7 și 10 ani, după care a intrat intr-un gard. Barbatul nu deține permis de conducere", a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, potrivit Agerpres.


facebook whatsapp twitter pinterest