Copil de 8 ani, pierdut de tată într-o pădure din judeţul Braşov. Autorităţile sunt în alertă

Copil dispărut în pădure © Foto Simbol / arhiva

Un copil de opt ani este dat dispărut, după ce a plecat marţi să culeagă ciuperci, alături de fraţii şi de tatăl lui. Ei au mers într-o pădure din comuna Buneşti, judeţul Braşov, dar la un momentat dat micuţul s-a răcăcit, aşa cum informează mediafax.ro.

Jandarmii şi poliţiştii au fost sesizaţi de dispariţia copiluluid e doar 8 ani şi îl caută cu disperare.   ”În jurul orei 17.00 am fost sesizaţi cu privire la faptul că un băiat de aproximativ opt ani, din localitatea Meşendorf, care mersese împreună cu tatăl şi trei fraţi în pădure, s-a rătăcit, nemaifiind găsit de aceştia. În acest moment este căutat de către poliţiştii din Rupea, jandarmi şi voluntari din localitate”, a declarat, coform sursei citate,Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

La acţiunile de căutare participă jandarmii de la Rupea, salvamontişti din Braşov, cărora li s-au alăturat pădurarii şi vânătorii din Buneşti.

”S-a pierdut un copil în pădure. Acţionăm cu echipaje din cadrul subunităţii de la Făgăraş, respectiv Grupa de Supraveghere de la Rupea”, a precizat şi Cristinel Roşu, purtătorul de cuvânt al IJJ Braşov.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro