Copil din Reghin, apel diperat la 112. Le-a spus operatorilor că tatăl său i-a înjunghiat mama. Ce a urmat apoi

Copil din Reghin, apel diperat la 112. Le-a spus operatorilor că tatăl său i-a înjunghiat mama. Ce a urmat apoi © arhivă

Un copil de 15 ani din Reghin a băgat autoritățile în alertă după ce a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că tatăl său i-a înjunghiat mama. Ce a urmat mai apoi depășește orice scenariu de film și orice imaginație!

Un minor de 15 ani din Reghin a crezut că este o idee bună să se răzbune pe părinții fetei pe care o plăcea și care nu erau de acord să-i lase pe cei doi să fie împreună, așa că a pus la cale un plan disperat pentru a le atrage atenția. Fără să stea pe gânduri, minorul de numai 15 ani din Reghin a sunat la 112, anunțând, disperat, că tatăl său i-a înjunghiat mama. 

Drept răzbunare pentru părinții fetei pe care o plăcea el, acesta le-a dat operatorului adresa lor, neștiind ce se poate întâmpla. Imediat după ce au ajuns la fața locului, polițiștii au constatat că era vorba de un apel fals și că persoanele care locuiesc la adresa respectivă se află în afara oricărui pericol. 

După ce și-au dat seama de faptul că apelul la 112 al minorului din Reghin a fost fals, băiatul de 15 ani le-a recunoscut oamenilor legii de ce a făcut acest gest. „În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat minorul ce a efectuat apelul fals, acesta având 15 ani şi fiind din municipiul Reghin. Minorul şi-a motivat gestul spunând că era supărat pe părinţii fetei deoarece nu îi permiteau să aibă o relaţie de prietenie cu aceasta. Poliţiştii au luat măsurile legale faţă de minor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

Săptămâna trecută, un alt copil a sunat la 112, anunțând operatorii că un taximetrist l-a răpit, iar în ultimul timp, astfel de apeluri sunt tot mai des efectuate de copiii care au auzit de cazul din Caracal. Fără să conștientizeze, minorii consideră că apelurile la 112 sunt o adevărată sursă de distracție și, nesupravegheați de adulți, le efectuează. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro