Copil mic, fotografiat în timp ce își sărută mama pe fesă. Tânăra, din Slatina, a împărțit oamenii în două tabere / FOTO

+2 click pentru
galerie

Copil mic, fotografiat în timp ce își sărută mama pe fesă. Tânăra, din Slatina, a împărțit oamenii în două tabere / FOTO © Facebook

O femeie din Slatina și-a pus internetul în cap, după ce o poză controversată a ajuns în mediul online. Este vorba despre o ipostază cel puțin bizară, în care femeia pare să fie sărutată pe o fesă de fiul ei. Poza a fost făcută publică de o rudă a tinerei, care s-a apărat vehement în mediul online, susținând chiar că totul este o înscenare pentru a i se face rău.

Nimeni nu știe exact cu ce scop a apărut fotografie, mai ales pentru că se pare că ar fi fost realizată în urmă cu trei ani. Protagonista este o femeie pe nume Cristina, din Slatina, care a reușit să împartă internetul în două tabere cu doar o simplă imagine. În timp ce unii oameni sunt revoltați, alții nu văd care este problema cu fotografia controversată.

Pe pagina de Facebook a tinerei s-au strâns mii de mesaje, multe dintre ele fiind critici dure. Între timp, tânăra mamă a sărit în propria ei apărare.

„Dar voi chiar nu înţelegeţi sunteţi bătuţi în cap nu vedeţi ce păr aveam în cap şi cât de mic erea copilul atunci? Credeţi că m-am trezit şi mi-am pus copilul să mă pupe în fund? De când curul sa mutat pe buca dreaptă? Acolo se vede clar da ca eu radeam dar radeam de gestul facut de el ca mi-a tras un crac de la pantalon si ma muscat iar eu m-am întors râzând gen: Doamne ce nebun este. Şi în momentul respectiv matusa copilului Stancu Madalina pe fbk ma fotografiat fără ca eu să ştiu. Cereţi explicaţi de la ea dc la învăţat sa vina la mine şi sa mă muşte de fund cum a putu sa ma pozese si sa publice o asemenea poza fara ca eu sa stiu”, a scris femeia, pe Facebook.

Între timp, în urma valului de cereri și reacții, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Olt s-a sesizat în acest caz. Potrivit directorului DGASPC Olt, Rădița Piroșca, citată de Adevărul, un mesaj i-a fost transmis femeii, pentru ca aceasta să fie consiliată în primă fază.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro