Alertă în Capitală, după ce un copil de 14 ani a dispărut. Oricine îl vede e rugat să sune la 112!

Alertă în Capitală, după ce un copil de 14 ani a dispărut. Oricine îl vede e rugat să sune la 112! © arhivă

Un nou caz de dispariție șochează autoritățile! Un copil de numai 14 ani din Capitală este de negăsit. Oricine îl vede, este rugat să sune de urgență la 112. 

Poliția din Capitală se confruntă cu un nou caz de dispariție, de aceatsă dată unul real. Un minor de numai 14 ani pe nume Alexandru Florin Vicol este de negăsit. Potrivit informațiilor oferite de observator.tv, copilul a plecat astăzi din incinta școlii în care învăța, unitate de învățământ plasată în Sectorul 1 al Capitalei și de atunci nu a mai fost văzut și absolut nimeni nu știe nimic despre el. 

Familia copilului a intrat imediat în panică, în momentul în care minorul nu s-a întors acasă de la școală. Părinții acestuia au alertat imediat autoritățile, iar polițiștii îi roagă pe cetățenii care au informații despre copilul dispărut să sune de urgență la 112. 

Minorul dispărut pe nume Alexandru Florin Vicol are 1,68 metri înălţime, 49 de kilograme, constituţie atletică, păr șaten, nas rectiliniu, ochi căprui, mai notează sursa citată. 

Alertă falsă de răpire, pentru polițiști

Ieri, polițiștii din Capitală au avut de-a face cu un caz de-a dreptul bizar. Un adolescent de 16 ani a apelat la numărul de urgență 112, anunțând că a fost răpit. În cele din urmă, acesta le-a recunoscut oamenilor legii că a fost o farsă și și-a dorit doar ca polițiștii să-l ducă acasă. Adolescentul ajusese în zona Cernica, acolo unde voia să se angajeze la o fermă. Înainte de a le recunoaște oamenilor legii ceea ce a făcut, adolescentul le-a spus acestora că 4 persoane necunoscute l-au băgat într-o mașină cu forța și l-au dus la Cernica. 


facebook whatsapp twitter pinterest