Copil găsit fără viaţă, într-un centru de plasament din Capitală. Ce spun reprezentanţii

Copil găsit fără viaţă, într-un centru de plasament din Capitală. Ce spun reprezentanţii © arhivă

Un copil de 9 ani a fost găsit fără suflare vineri, 1 noiembrie, într-un centru de plasament din Capitală. Băieţelul era instituţionalizat de la vârsta de 4 ani. 

Moarte suspectă la un centru de plasament din Capitală. Un băieţel de 9 ani a fost găsit mort în dimineaţa zilei de vineri, 1 noiembrie, de angajaţii centrului. Potrivit primelor informaţii transmise de reprezentanţi, copilul era bolnav, imobilizat la pat.

Joi seară, după ce starea micuţului s-a înrăutăţit, la centrul de plasament a fost chemat un echipaj SMURD. Pare-se că medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa. 

În dimineaţa zilei de vineri, copilul a fost găsit mort. Poliţia a intervenit la faţa locului, alături de cei de la INML pentru constatarea decesului. Trupul neînsufleţit al copilului de 9 ani a fost preluat pentru efectuarea necropsiei. Cercetările continuă şi se va stabili dacă băieţelul şi-a pierdut viaţa din cauze naturale, potrivit stirileprotv.ro.

Caz similiar în Vaslui

Cazul copilului de 9 ani găsit mort într-un centru de plasament nu este singurul de acest gen. În urmă cu câţiva ani, România a fost îngrozită de descoperirea macabră făcută de câţiva copii, tot într-o dimineaţă, la un centru de plasament din Vaslui.

Atunci, un adolescent de 17 ani a fost găsit mort într-unul dintre paturile centrului. Cu o zi înainte, tânărul a avut dureri în zona pieptului şi nu a fost chemat un echipaj de ambulanţă. Moartea lui a fost, de asemenea, considerată suspectă.


facebook whatsapp twitter pinterest