Copil de 13 ani, mort din cauza obezităţii. Mama îl obliga să mănânce şi nu-l lăsa să facă sport

Copil de 13 ani, mort din cauza obezităţii. Mama îl obliga să mănânce şi nu-l lăsa să facă sport © Foto simbol Pixabay

Sfârşit cumplit pentru un copil de 13 ani! Acesta a murit din cauza obezităţii. Mama lui, cea care ar fi trebuit să-l ajute şi să-i ofere un stil de viaţă sănătos, a făcut exact contrariul: îl hrănea excesiv şi, deşi copilul îşi dorea să facă sport, ea nu a fost niciodată de acord. 

Un copil de 13 ani din Manchester s-a stins din viaţă din cauza obezităţii. De-a lungul ultimilor ani, acesta a fost obligat de mama lui să mănânce în exces. Mai mult, chiar şi când a ajuns în spital, mama copilului i-a dus mâncare în cantităţi exagerate. Ulterior, femeia a fost acuzată de abuz emoţional. 

Copilul i-a rugat pe profesorii de la şcoală să nu le spună mamei sale că, din când în când, vine la cursurile de sport. Dacă ar fi făcut-o, femeia l-ar fi hrănit cu 2.000 de calorii de mâncare înainte de prânz şi nu numai. 

Întrebată despre starea de sănătate a copilului ei, femeia a spus că băiatul este doar "leneş". La scurt timp, copilul de 13 ani a fost internat în spital.

Aflat sub observaţia atentă a cadrelor medicale, s-a descoperit că băiatul de 13 ani avea cardiomiopatie dilatată, un cheag de sânge și un istoric de obezitate morbidă.

Potrivit metro.co.uk, copilul cântărea 66 de kilograme până la 3 ani.

Copilul de 13 ani a fost externat doar că, după câteva săptămâni, a ajuns la Terapie Intensivă, iar starea sa de sănătate s-a deteriorat semnificativ. Deşi ar fi avut nevoie de un transplant de inimă, medicii nu au reuşit din cauza greutăţii sale. În luna aprilie, băiatul s-a stins din viaţă. Deşi a fost deschisă o anchetă, nu a fost luată nicio măsură. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro