Copil de 10 ani, mușcat de viperă la Sibiu! În ce stare se află micuțul

Copil de 10 ani, mușcat de viperă la Sibiu! În ce stare se află micuțul © pixabay.ro

Un copil de 10 ani a trecut printr-un adevărat calvar, după ce a fost mușcat de o viperă, în timp ce se afla în drumeție cu familia sa în zona Râul Sadului. Pentru că în zonă nu există ser antiviperin pe stoc, copilul a fost tratat de-abia după 8 ore. 

Un caz șocant a avut loc în Sibiu, în zona Râul Sadului. Un copil de numai 11 ani, aflat în drumeție cu familia a fost mușcat de o viperă și tratat cu ser antiviperin de-abia după 8 ore de la mușcătură.

“Tatăl copilului a văzut șarpele în mijlocul drumului, s-a uitat la el, după care l-a lăsat din nou în drum. Copilul a zis să nu lase puiul de șarpe în mijloc de drum, unde putea fi călcat de o mașină și a pus mâna pe coadă pentru a-l arunca în iarbă. Atunci șarpele l-a mușcat de mână“, a declarat mama băiatului pentru Turnul Sfatului.

“Eu nu știu de această situație, nu am fost în ultimele cinci zile pe la Spital. Este posibil ca vaccinul să fi fost adus de la Alba Iulia, căci asta este procedura. Când nu este într-o parte, îl aducem din altă parte, de la Alba sau Brașov, unde este mai aproape. Este un vaccin care nu se folosește des, deci cine îl are pe stoc îl dă la ceilalți.

Sunt rare astfel de cazuri, nu sunt mușcături frecvente cred că în ultimul an acesta este primul pe care îl avem la Sibiu. Deci dacă avem pe stoc folosim de la noi, dacă nu avem sau sunt expirate, aducem din județele învecinate“, explică medicul Constantin Rusu cutumele din Spitalul Județean Sibiu.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro