Un copil a fost răpit în plină stradă, în București! Mama a cerut disperată ajutorul

Un copil a fost răpit în plină stradă, în București! Mama a cerut disperată ajutorul © Arhiva

Situație haluciantă în Capitală! Un minor, în vârstă de șapte ani, a fost răpit în plină stradă, sub ochii îngroziți ai bunicii.

Copilul de întorcea de la școală însoțit de bunica și o vecină. La un moment dat, tatăl său l-a răpit de pe stradă, împreună cu fratele său. Minorul a început să și să se agite, potrivit spuselor martorilor. La scurt timp, mama a aflat despre răpire și a alertat autoritățile, iar când a ajuns la secția de poliție copilul a vrut cu greu să se despartă de tată, deși nu voia să stea cu acesta. 

Femeia a vrut să acționeze legal și a depus o plângere împotriva soțului său, dar nu a fost luată în seamă de oamenii legii. Aceștia i-au spus să fie mai înțelegătoare, deși pentru ea, situația era cu adevărat disperată, scrie A3.ro.

Adolescentă răpită și în Giurgiu

Și o adolescentă a fost răpită de pe stradă, în Giurgiu. Fata a fost luată cu forța de un grup de tineri și supusă unui ritual satanic greu de imaginat. Totul s-a întâmplat în luna iulie, însă a ieșit la iveală abia acum. Tânăra de 16 ani a fost violată de un tânăr de 25 de ani după ce a făcut un ritual satanic, ajutat fiind de un prieten, în timp ce alte persoane filmau totul. 

Se pare că în clădirea abanadonată au fost mai multe persoane care au consumat alcool, cumpărat chiar de tânărul acuza de viol. Dacă vor fi găsiți vinovați pentru fapta lor, tinerii riscă să stea mult timp în spatele gratiilor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro