Copila de 13 ani dispărută la Voineasa a fost găsită. Ce s-a întâmplat cu Ionela

Copila de 13 ani dispărută la Voineasa a fost găsită. Ce s-a întâmplat cu Ionela © Poliţia Română

Ionela Mădălina, fata de 13 ani dispărută duminică din comuna Voineasa, Olt, a fost găsită de oamenii legii după mai multe ore de căutări. 

În noaptea de duminică spre luni, Ionela Mădălina Vişoreanu, fata de 13 ani dispărută la Voineasa, a fost găsită. Copila plecase de la domiciliu în cursul zilei de duminică.

Ionela Mădălina Vişoreanu a fost depistată azi-noapte şi luată în custodia poliţiei. Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt au fost informaţi de oamenii legii, în vederea protecţiei acesteia, conform Observator.

Copila de 13 ani a fost dată dispărută de părinţi duminică seară, după ce a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Autorităţile s-au mobilizat rapid şi s-a dat alertă în comună. Ionela Mădălina Vişoreanu a fost căutată ore bune de zeci de poliţişti, jandarmi şi echipe ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt. Nici localnicii nu au rămas indiferenţi la dispariţia copilei şi au ajutat echipajele.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că acţiunile de căutare se desfăşoară atât pe raza localităţii cât şi în zonele limitrofe.

„Polițiști, jandarmi, pompieri olteni și echipe ale Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, cu sprijinul oficialităților și locuitorilor din comuna Voineasa, județul Olt, desfășoară, în aceste momente, activități de căutare a unei minore, de 13 ani, din această localitate. Minora este căutată atat pe raza comunei, cât și în zonele limitrofe”, declara duminică seară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt IPJ Olt.

Presa locală scria după anunţarea dispariţiei că, în cursul zilei de duminică, minora ar fi fugit la bunici din cauza atmosferei tensionate de la domiciliu. Apoi, din locuinţa bunicilor, Ionela Mădălina Vişoreanu s-ar fi dus în pădurea din localitate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro