Un alt scandal în Olt. Copilă de 13 ani, pipăită şi hărţuită de şoferul microbuzului şcolar

Un alt scandal în Olt. Copilă de 13 ani, abuzată de şoferul microbuzului şcolar © Foto simbol arhivă

Un alt scandal a izbucnit în Olt, în plină anchetă privind cazul Caracal. Un şofer de microbuz şcolar este acuzat că a pipăit şi hărţuit o copilă de 13 ani. 

Pe 30 martie anul curent, Laura Barbu, o femeie din Roşiorii Mari, Olt, avea să afle că fiica ei a fost pipăită şi hărţuită chiar de şoferul microbuzului şcolar. Atunci, fetiţa ei, în vârstă de 13 ani, mergea spre cursurile de dansuri şi s-a dus în staţie, să aştepte autobuzul.

Înainte de apariţia mijlocului de transport, a intrat în magazinul care îi aparţine şoferului de microbuz şi acesta, povesteşte mama ei, ar fi pipăit-o şi i-ar fi adresat o serie de întrebări stânjenitoare. 

Tot atunci, fetiţa i-a spus mamei că şoferul o atingea pe mâini şi picioare încă din august 2018.

„Pe 30 martie, fata a venit acasă, după ce a fost la dansuri şi a început să îmi povestească ce s-a întâmplat. Înainte să vină microbuzul ea traversat la magazin să îşi cumpere gumă, că uitase să se spele pe dinţi. Magazinul aparţine chiar unuia dintre şoferii de pe microbuzul şcolar. A intrat, a cerut gumă. El s-a dat pe după vitrină ca şi cum să pună marfă şi i-a pus mâna fetei pe fund, pe sâni, <Ia zi, ce ţi-au crescut. Ai prieten? Dacă nu ai, te învăţ eu cum să iubeşti. Vrei să avem o relaţie?>, Fata s-a speriat a cerut guma şi el i-a dat şi o ciocolată. De frică, ea luat şi ciocolata şi a plecat la dansuri”, a povestit mama fetei pentru Mediafax. 

Imediat ce a aflat despre cele întâmplate cu fiica ei, Laura Barbu a dorit să ceară ajutorul poliţiştilor, dar spune femeia, mereu a fost amânată. Astfel, până nu a sunat la 112, nimeni nu i-a luat o declaraţie, dar chiar şi atunci, oamenii legii nu păreau convinşi că ce li se spune este adevărat. 

De asemenea, alte fetiţe care ar fi fost pipăite şi hărţuite de şoferul de microbuz şcolar au mers la poliţie, însoţite de părinţi. Au fost depuse plângeri însă, reclamaţiile ar fi fost retrase. 

„La poliţie au mai mers şi mamele altor fete şi au depus declaraţii. Şi fiicei mele i s-au luat trei delaraţii, după care am început să primim presiuni că să ne retragem plângerile. Părinţii celor patru fete care au depus plângere şi-ar fi retras până la urmă cele declarate, din ce am aflat. El nu are niciun fel de interdicţie”, a mai spus femeia.

Ce s-a întâmplat în acest caz? Ei bine, mama fetiţei de 13 ani povesteşte că familia ei a fost supusă altor umilinţe. Odată ce dosarul a ajuns la Parchetul din Caracal, au fost chemaţi la audieri. După ce copila a dat o declaraţie, procuroarea care a ascultat-o şi a citit şi declaraţiile de la Poliţie, ar fi întrebat-o pe fetiţă de ce a luat ciocolata, adăugând "înseamnă că şi ţie ţi-a plăcut". Atunci, copila, şocată, i-a spus mamei că nu mai vrea să meargă la Parchet. 

A urmat o perioadă deloc uşoară pentru familia copilei. Micuţa a fost la psiholog, dar tot mai are temeri din cauza celor întâmplate. Laura Barbu a mai adăugat faptul că primeşte des mesaje de la şofer, care, de fapt, nu mai este pe microbuzul şcolar, ci lucrează la Primărie până la soluţionarea cazului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro