Copilul de 13 ani, rănit grav în accidentul produs de mama lui în Bistriţa-Năsăud, a murit

+2 click pentru
galerie

Beni şi Gabriela Ilovan au murit © bistriteanul.ro

Durere fără margini în familia femeii care a provocat zilele trecute un accident grav în Bistriţa-Năsăud. După ce Gabriela Ilovan a murit în urma impactului, şi fiul ei de 13 ani s-a stins din viaţă la spital.

Beni Ilovan a murit ieri la spital, după ce fusese rănit grav în urma accidentului. Gabriela Ilovan mai avea acasă opt copii. Au rămas doar cu tatăl, răpus de durere în urma acestor pierderi. Cel mai mic membru al familiei are numai două săptămâni. 

Trupurile neînsufleţite ale lui Beni şi Gabriela Ilovan au fost depuse la Biserica Penticostală din Rebrişoara, comuna în care locuiau. Cei doi vor fi conduşi pe ultimul drum sâmbătă, la ora 12:00, scrie bistriteanul.ro. 

Accidentul grav în care au fost implicaţi a şocat pe toată lumea

Gabriela Ilovan mai era în mașină cu trei dintre fiii săi. A pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Dacă doi au scăpat ca prin minune, Beniamin, de doar 13 ani, a fost dus cu elicopterul la Mureș. Din păcate, a murit la spital. Femeia a murit în urma impactului, iar medicii sosiţi la faţa locului au declarat decesul. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro