Coronavirus. 131 de cazuri confirmate! Bilanțul crește de la o oră la alta 

Coronavirus. 131 de cazuri confirmate! Bilanțul crește de la o oră la alta © arhivă

Coronavirus este de neoprit și a reușit să pună stăpânire pe țara noastră! În momentul de față avem 131 de cazuri confirmate cu virusul ucigaș din China, iar bilanțul continuă să crească. 

Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a descrie situația cu care se confruntă România în momentul de față! Bilanțul persoanelor infectate crește considerabil de la o oră la alta, iar oamenii nu știu ce să mai facă pentru a fugi de virusul ucigaș din China. 

În momentul de față, în România sunt 131 de cazuri confirmate, iar cifrele par să nu scadă deloc. Printre ultimele persoane infectate se află două cazuri din centrul de carantină Brăila, care au fost internate și izolate la Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Brăila. Au sosit în țară în data de 12 martie 2020 și au fost duse direct în carantină. 

De asemenea, duminică la prânz au mai fost anunțate două persoane, contacte ale contactelor celor infectați și internate la spitalul Gerota.

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România le-a cerut clienților să fie cumpătați la ce și cât cumpără, asigurându-i că există stocuri și produse pentru toată lumea. 

Scrisoarea Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România:

″Ştim că mulţi dintre voi sunt preocupaţi în legătură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19). Vă înţelegem şi vă împărtăşim îngrijorările şi vă anunţăm că facem tot ce putem pentru ca voi şi familiile voastre să aveţi alimentele şi produsele esenţiale de care aveţi nevoie. Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajaţii, clienţii şi de a asigura disponibilitatea produselor. Lucrăm îndeaproape cu autorităţile, furnizorii şi partenerii noştri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine şi pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a căror cerere este ridicată.(...) Dar avem nevoie şi de ajutorul vostru. Vă rugăm să fiţi cumpătaţi şi chibzuiţi la ce şi cât cumpăraţi. Înţelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi laşi pe ceilalţi fără produsele de care şi ei au nevoie. Există cantităţi şi stocuri pentru toţi, dacă suntem solidari şi ne gândim şi la nevoile tuturor. Doar împreună vom avea grijă de cei dragi nouă şi de cei care sunt în vârstă sau vulnerabili. Facem tot ce putem pentru a face faţă acestei provocări. Vă asigurăm că prioritatea noastră, a tuturor, este să fim cu toţii în siguranţă şi să vă oferim produsele necesare”, se arată în scrisoarea reprezentanţilor AMCMR. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro