Coronavirus în România. Bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 246

Coronavirus în România. Bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 246 © arhiva

În urmă cu puțin timp a fost raportat bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 a ajuns la 246.

România a înregistrat, până în acest moment, 246 de cazuri de cazuri noi de infectare cu coronavirus, acesta este cel mai recent bilanț oferit de către Grupul de Comunicare Strategică.

În mai puțin de 24 de ore, alte 29 de cazuri au mai fost confirmate. 

Potrivit Digi24, numărul pacienților care au fost depistați pozitiv cu COVID-19 sunt cazuri a unor persoane deja aflate în carantină. 

Dintre cele 246 de persoane infectate, 19 au fost vindecate și externate!

În ultimele 24 de ore, Poliția de Frontieră a efectuat formalitățile de intrare în țară a aproximativ 3000 de cetățeni români și străini și peste 800 de autovehicule, sosite la Vama Nădlac II. 

Aceștia au efectuat controlul specific de intrare în țară, dar și verificarea tuturor persoanelor de către reprezentații Direcției de Sănătate Publică, prin completarea declarației pe proprie răspundere și efectuarea controlului epidemiologic. 

Toata mijloacele de transport au fost conduse de către echipaje de jandarmerie și poliție spre localitățile de domiciliu pentru carantină și autoizolare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro