Coronavirus. România este considerată, de astăzi, „zonă galbenă”

Coronavirus. România este considerată, de astăzi, „zonă galbenă” © Foto simbol arhivă

De luni, 23 martie, România este considerată „zonă galbenă” de coronavirus, după ce autoritățile române au raportat peste 500 de persoane testate pozitiv. 

România, „zonă galbenă” de coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat luni, 23 martie, că numărul persoanelor confirmate cu virusul Covid-19, pe teritoriul României, a ajuns la 576. Numai în ultimele 24 de ore au fost testate pozitiv 143 de pacienți. 

De asemenea, în același interval de timp, România a înregistrat și primele patru decese, la persoane de peste 64 de ani, cu condiții medicale preexistente. 

Lista statelor considerate „zone galbene” de coronavirus a fost actualizată, pe site-ul INSP. Vorbim despre Arabia Saudită, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Chile, Coreea de Sud - partea ţării unde nu este instituită carantina, Danemarca, Ecuador, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Indonezia, Irlanda, Islanda, Israel, Japonia, Marea Britanie, Malaezia, Norvegia, Olanda, Pakistan, Polonia, Portugalia, Republica Populară Chineză - zona în care nu este instituită carantina, Spania, Statele Unite ale Americii, Suedia şi Turcia.

Care sunt „zonele roșii”

„Zonele roșii” de Covid-19 ale lumii sunt: Republica Populară Chineză - regiunea Hubei, Italia - întreaga ţară, Coreea de Sud - Daegu (oraş) şi Cheongdo (judeţ) şi Iran - întreaga ţară.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro