Coronavirus România. Numărul de îmbolnăviri a crescut. 224 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore

Coronavirus România. Numărul de îmbolnăviri a crescut. 224 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore © Biziday

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat noul bilanț privind cazurile de coronavirus la noi în țară. Se întrerupe astăzi „lanțul pozitiv” care arăta trei zile consecutive în care cazurile noi de COVID-19 au fost în scădere. De pe ieri pe astăzi, au fost înregistrate 224 de noi infectări.

Astfel, potrivit celui mai recent raport, numărul total al îmbolnăvirilor cu COVID-19 a mai depășit un prag psihologic și a ajuns la 16.002 de cazuri, dintre care 7.961 au fost vindecați.

COMUNICAT OFICIAL:

Până astăzi, 13 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 16.002 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.961 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1016 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș și Olt, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 224 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 228 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.313 de  persoane. Alte 18.980 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 277.804 de teste.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro