Coronavirus România. Numărul persoanelor infectate a ajuns la 277

© Hepta

Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat, joi, noile cifre în cazul epidemiei de coronavirus din România. 277 de oameni au fost depistați cu COVID-19, dintre care 25 s-au vindecat.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, la ora 13.00, că pe teritoriul României au fost depistate 277 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Dintre acestea, 25 au fost declarate vindecate și externate: 16 la Timișoara, 8 la București, unul la Iași.

Cele 17 cazuri noi sunt dispersate după cum urmează: 4 la Suceava, 3 la București, 2 la Cluj, 2 la Bistrița Năsăud, 2 la Covasna și câte unul la Iași, Dolj, Ilfov și Constanța. 

Un bărbat, din Craiova, este în stare gravă

Oamenii nou infectați au vârste cuprinse între 19 și 67 de ani.

Starea generală a pacienților este una bună, la ATI fiind internați 6 pacienți, dintre care unul în stare gravă la Craiova. Bărbatul are boli pre-existente.

„Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.822 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 33.709 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Pe final, autoritățile au precizat și că, la nivel național, au fost prelucrate 4.973 de teste, dintre care 4.696 au primit rezultat negativ, ceea ce înseamnă că persoanele de la care au fost prelevate probele nu sunt infectate cu noul coronavirus.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro