Coronavirus. Singurul medic infecționist din Rădăuți și-a luat concediu pentru dureri de spate

Coronavirus. Singurul medic infecționist din Rădăuți și-a luat concediu pentru dureri de spate © Foto simbol Hepta

Situație de necrezut la Spitalul Municipal Rădăuți. Singurul medic infecționist de la această unitate spitalicească și-a luat două concedii medicale: unul pentru dureri de spate, iar celălalt pentru creșterea copilului.  

Spitalul Municipal Rădăuți a rămas fără singurul medic infecționist. Bărbatul a cerut conducerii unității spitalicești două concedii medicale: unul pentru dureri de spate și altul pentru creșterea copilului. 

Managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi, a declarat că „singurul medic bărbat infecționist din spital ne-a comunicat prin email două cereri. Prima, precum că este în concediu medical că are ceva dureri de spate și a doua solicitare este că dorește să-i fie acordat concediu de creștere a copilului pentru o lună”, conform Mediafax. 

80 de angajați ai Spitalului Muncipal Rădăuți sunt în autoizolare la domiciliu. Niciun cadru medical nu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Pentru a acoperi necesarul de personal, managerul spitalului, Traian Andronachi, a solicitat și primit sprijin de la Iași.

Coronavirus România. 24 de persoane au murit

În România, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 263 de noi cazuri de coronavirus. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat vineri, 27 martie, ultimul bilanț: până în acest moment, 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19.

În ultima lună, 115 au fost declarate vindecate și externate: 53 la Timișoara, 41 la București, 7 la Iași, 6 la Craiova, 6 la Constanța și 2 la Cluj.

De asemenea, GCS precizează că „24 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Cluj, Timișoara și Neamț, au decedat”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro