Un tânăr de 27 de ani s-a spânzurat într-o pădure de lângă Iaşi. Cosmin tocmai absolvise Facultatea de Farmacie

+2 click pentru
galerie

Un tânăr de 27 de ani s-a spânzurat într-o pădure de lângă Iaşi. Cosmin tocmai absolvise Facultatea de Farmacie © Facebook

Sfârşit teribil pentru un tânăr de 27 de ani din Iaşi, care tocmai absolvise Facultatea de Farmacie. Cosmin a decis să-şi pună capăt zilelor, trupul său neînsufleţit fiind găsit de un prieten.

Cosmin s-a spânzurat într-o pădure din Iaşi

Cosmin Braiş era un tânăr vesel, plin de viaţă şi foarte conştiincios. El a studiat la Facultatea de Farmacie, pe care chiar o terminase în luna iunie. Cosmin era fericit şi mândru de rezultatele sale, iar în ziua în care a terminat studiile chiar a postat o foografie cu diploma pe reţelele sociale, în care le arăta prietenilor că a absolvit facultatea. "Vă mulţumesc tuturor pentru această zi minunată!! #familie #colegi #ssfamily", a scris Cosmin pe Facebook.

Cosmin avea o situaţie bună în familie şi era susţinut de mama lui. Chiar dacă aceasta lucra în străinătate, în Elveţia, îşi ajuta băiatul aşa cum putea. Vestea că Cosmin a murit i-a şocat pe prietenii săi. 

Cosmin urma să susţină examenul de licenţă

Zilele acestea, Cosmin Braiş urma să susţină examenul de licenţă. Băiatul muncise mult să ajungă aici, însă un gest necugetat i-a tăiat aripile. Cosmin s-a spânzurat în pădurea din apropierea oraşului Iaşi şi a lăsat în urma lui multă durere şi multe întrebări fără răspuns. Nu se ştie motivul pentru care Cosmin a decis să încheie socotelile cu viaţa, astfel că oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, urmând să afle care au fost problemele tânărului. 

Mihai Ţibu, un cunoscut om de afaceri din Iaşi, s-a sinucis

Mihai Ţibu avea 49 de ani şi avea afaceri în domeniul viticulturii. Acesta s-a spânzurat cu o chingă, chiar în curtea casei sale. O vecină a sunat la 112, după ce şi-a dat seama că poziţia în care se află bărbatul este nefirească. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro