Cosmin Dan a aflat dacă va fi eliberat! Decizia judecătorului în cazul tânărului care a ucis-o pe Valentina Nica

Cosmin Dan a aflat dacă va fi eliberat! Decizia judecătorilor în cazul tânărului care a ucis-o pe Valentina Nica © Facebook

Cosmin Dan, tânărul care a incendiat-o şi a ucis-o pe Valentina Nica, a aflat astăzi dacă va fi eliberat sau nu. Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la tribunalul Buzău a admis cererea de prelungire a măsurii de arest preventiv până pe 24 mai.

Aşadar, Cosmin Dan rămâne în arest. Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare, scrie opiniabuzau.ro. Tânărul este cercetat pentru omor calificat şi riscă să stea mulţi ani după gratii.

Valentina Nica a ars în incendiul din Buzău

Vă reamintim că totul s-a întâmplat în urmă cu aproape două luni. Supărat că Valentina Nica ar fi încercat să-i povestească noii sale iubite despre relația lor, Cosmin Dan ar fi cerut ajutorul al doi prieteni, care i-ar fi adus o sticlă cu benzină. Unul dintre complici s-ar fi speriat după ce a văzut că tânărul era serios și chiar îi dădea foc Valentinei. Celălalt, însă, ar fi asistat la toată scena. Fata nu a mai putut fi salvată. Necropsia a arătat că Valentina Nica era vie în momentul în care focul s-a aprins şi a murit în chinuri groaznice.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro