După 7 luni de când a incendiat-o pe Valentina Nica, Cosmin Dan regretă fapta! Ce vrea să le spună judecătorilor

După 7 luni de când a incendiat-o pe Valentina Nica, Cosmin Dan regretă fapta! Ce vrea să le spună judecătorilor © Facebook

Au trecut aproximativ şapte luni de când Cosmin Dan, un tânăr din Buzău, a incendiat-o pe Valentina Nica, cea care i-a fost iubită. Fata a murit în incendiu, iar de atunci, el se află în arest, procesul de judecare începând acum, în luna septembrie. 

Cosmin Dan va ajunge pe 24 octombrie în faţa judecatorilor, atunci când va trebui să spună pas cu pas ce a făcut în seara respectivă, când a omorât-o pe Valentina Nica. 

Cosmin Dan şi avocatul lui ar fi pregătit deja o strategie. "Eram băut și drogat! N-am știut ce fac! Iertați-mă. Îmi pare rău", ar urma să le spună Cosmin Dan judecătorilor, conform buzoienii.ro. Reamintim că în sângele lui Cosmin Dan a fost găsită prezenţa cocainei, dar şi a alcoolului. 

Schimbări în dosar. Prietenii lui Cosmin Dan, anchetaţi

Dacă până acum complicii lui Cosmin Dan nu au fost cercetaţi, lucrurile s-au schimbat, iar aceştia fac parte din dosar şi sunt cercetaţi pentru complicitate la omor şi distrugere. Cei doi băieţi au adus combustibilul în noaptea respectivă, cu care Cosmin Dan i-a dat foc Valentinei Nica.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro