Detalii teribile despre Cosmina, fata din Alba care s-a sinucis la 19 ani! Ce spun vecinii despre ea

Detalii teribile despre Cosmina, fata din Alba care s-a sinucis la 19 ani! Ce spune vecinii despre ea © Facebook

Ies la iveală detalii dureroase despre Cosmina, tânăra de 19 ani din Alba, comuna Streemţ, care şi-a pus capăz zilelor în acest weekend, la scurt timp după ce tatăl ei a fost arestat după ce a fost prins la volan, deşi nu avea permis de conducere şi a consumat şi alcool. 

Sâmbătă, Cosmina şi-a vizitat tatăl în arest. Bărbatul fusese prins conducând chiar autoturismul pe care îl cumpărase pentru ea. Fata urma cursurile şcolii de şoferi şi urma să susţină examenele. A doua zi după vizită, duminică, Cosmina a fost găsită spânzurată chiar de mama ei, conform ziarulunirea.ro.

„Într-un gest lipsit de orice logică, mai ales la o vârstă atât de fragedă, pur și simplu și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se cu o curea undeva în fundul grădinii, în noaptea de sâmbătă spre duminică”, a spus primarul comunei Stremţ. 

Vecinii spun că fata de 19 ani nu a avut deloc o copilărie uşoară. Tatăl lui, cunoscut drept un consumator înrăit de alcool, era violent şi ori de câte ori era sub influenţa alcoolului, ea şi mama ei erau scoase din casă.

Oamenii mai spun că adolescenta şi-a pus capăt zilelor cu cureaua tatălui, de un copac din curte. „Comunitatea pierde un om tânăr, care a cunoscut și frumusețea tinereții, iar acum, în loc să se bucure de vârsta frumoasă și de prima răsplată a muncii sale, ete nevoită să plece sus la ceruri”, a mai spus primarul comunei.


facebook whatsapp twitter pinterest