Crimă oribilă în Bacău. O tânără mămică a fost înjunghiată de propriul iubit, în timp ce copiii dormeau / UPDATE

Crimă oribilă în Bacău. O tânără mămică a fost înjunghiată de propriul iubit, în apartamentul în care locuia © Antena 3

O crimă înfiorătoare a avut loc, în Bacău. O tânără de 36 de ani, mamă a doi copii, a fost găsită moartă în propriul apartament. Potrivit primelor informații, ar fi fost ucisă de iubitul ei, un tânăr de 29 de ani.

UPDATE. Imediat după moartea femeii, iubitul acesteia a sunat la Poliție și a raportat că aceasta s-a sinucis. Chiar bărbatul i-a raportat decesul, însă polițiștii ajunși la fața locului au ajuns la altă concluzie. Tânărul de 29 de ani ar fi fost cel care a înjunghiat-o.

Și mai cutremurător este faptul că, în timp ce avea loc crima, copiii cei mici dormeau. Atunci când Protecția Copilului a ajuns la apartment, micuții încă dormeau și nu auziseră absolut nimic din cele întâmplate.

Vecinii le-au povestit polițiștilor că, în această dimineață, au auzit o ceartă între cei doi. Bărbatul i-ar fi reproșat iubitei ceva legat de părinți și chiar ar fi acuzat-o că a flirtat cu un alt bărbat.

Femeia locuia, cu chirie, în apartamentul ei din Bacău. Marți, a fost găsită moartă în locuința ei, iar principalul suspect este iubitul cu 7 ani mai tânăr. După moartea ei, au rămas în urmă doi copii – de 4, respectiv 5 ani.

Potrivit Observator, femeia a fost înjunghiată în piept.

Deși este principalul suspect, iubitul tinerei nu recunoaște crima și susține că ar fi fost vorba despre o sinucidere. Polițiștii efectuează acum cercetări, pentru a stabili cauza morții.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro