Noi detalii cu privire la cazul femeii din Botoșani, care i-a luat viața soțului, într-un mod brutal. Ce au decis oamenii legii

Noi detalii cu privire la cazul femeii din Botoșani, care i-a luat viața soțului, într-un mod brutal. Ce au decis oamenii legii © arhivă

Ies la iveală detalii șocante ale cazului din Botoșani legat de femeia care și-a ucis soțul prin înjunghiere în zona genitală. Oamenii legii au luat decizia ca aceasta să fie pusă în libertate. 

Femeia din Botoșani care și-a ucis soțul după ce l-a înjunghiat în zona intimă a fost pusă în libertate. Anchetatorii au decis ca aceasta să fie pusă doar sub control judiciar, informează observator.tv.  Mai mult, se pare că aceasta avea discernământ în momentul producerii crimei, după cum s-a stabilit la expertiza psihiatrică.

Cum s-a întâmplat oribila crimă

Soțul femeii a murit în chinuri groaznice, după ce a fost înjunghiat de trei ori în zona intimă chiar de către aceasta. Bărbatul a fost cel care a sunat la 112. Medicii au ajuns imediat la fața locului, însă nu au mai putut face nimic bărbat, care s-a stins din viață în urma hemoragiei puternice.

"Prezenta trei plăgi înjunghiate, penetrante, în zona inghinală. Am iniţiat manevrele de resuscitare timp de aproximativ 45 de minute, dara fără niciun rezultat pozitiv.", a declarat un medic pentru monitorulbt.ro.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro