Cruzime de nedescris în Botoşani! Şi-a ucis tatăl, apoi a tăiat mai multe bucăţi din corpul lui

Cruzime de nedescris în Botoşani! Şi-a ucis tatăl, apoi a tăiat mai multe bucăţi din corpul lui © botosaneanul.ro

O crimă şocantă zguduie comunitatea din Botoşani! Un bărbat în vârstă de 50 de ani şi-a ucis tatăl, apoi a tăiat mai multe bucăţi din corpul acestuia.

Totul s-a întâmplat miercuri seară în localitatea Vf. Câmpului. Botoşăneanul în vârstă de 50 de ani şi-a înjunghiat tatăl de 82 de ani de mai multe apoi, apoi l-a tăiat bucăţi, informează botosaneanul.ro. 

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat, dosarul fiind declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani pentru soluționare. Principalul bănuit de comiterea faptei este fiul victimei, în vârstă de 50 de ani. Acesta a fost internat într-o unitate medicală în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice", a spus Maria Carp, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

Se pare că bărbatul de 50 de ani era cunoscut cu afecţiuni psihice, fiind internat de mai multe ori în unităţi de profil. În prezent este internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Mavromati. Urmează să fie supus unei expertize medico-legale și în funcție de rezultat, va fi luată o măsură preventivă.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro