Crimă în familie, într-o comună din Galați. Un bărbat și-a ucis propriul frate

Crimă în familie, într-o comună din Galați. Un bărbat și-a ucis propriul frate © ctnews.ro

Incident șocant într-o comună din Galați. Un bărbat de 51, aburit de alcool, și-a ieșit din minți și și-a înjunghiat mortal propriul frate.

Tragedia s-a produs în comuna Pechea din județul Galați, în noaptea de 5 spre 6 septembrie, conform Adevărul.

Și-a pierdut cumpătul și și-a înjunghiat fratele

Suspectul, un bărbat de 51 de ani, băut bine, s-ar fi luat la ceartă cu fratele lui de 60 de ani. De la o simplă ceartă la o adevărată dramă a mai fost doar un pas.

Bărbatul de 51 ani și-ar fi ieșit din fire, pe fondul consumului de alcool, și și-ar fi lovit fratele cu un cuțit.

Nu s-a mai putut face nimic pentru frate

La fața locului s-au deplasat Poliția și Ambulanța, însă eforturile medicilor au fost în zadar. Nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului în vârstă de 60 de ani.

„Victima a fost lovită cu un cuţit în zona claviculei, fiindu-i perforat un plămân şi a decedat. Agresorul a fost reţinut sub acuzaţia de violenţă în familie care a avut drept consecinţă moartea victimei”, a anunțat procurorul Oana Hîncu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Suspectul a fost arestat preventiv timp de 30 de zile, potrivit mandatului emis de Tribunalul Galați. Bărbatul acuzat că și-a ucis fratele riscă minim 13 de ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

Potrivit legii, în cazul violenței în familie care se termină cu moartea victimei, pedeapsa se majorează cu o treime raportată la limitele sancțiunilor penale prevăzute pentru omor, respectiv de la 10 până la 20 de ani de închisoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro